Het is tijd

♥♥♥

Meditatie is dan misschien een tool die door de oudheid heen veel gebruikt is, maar het praktiseren ervan is in de huidige wereld meer opportuun dan ooit tevoren.
Meer dan in de afgelopen eeuwen zijn de mensen op zoek naar connectie met hun ziel. Je spiritualiteit ontdekken is bijna een mode geworden. Wij mensen als geheel zijn op een tocht om onze diepere zelf te ontdekken, en naar manieren om alle afleidingen van de buitenwereld op afstand te houden. Binnenin ieder van ons zit de bijzonderheid en de schat van het Goddelijke Licht. Om hier niet naar op zoek te gaan, om het niet te voelen met elke fiber van ons zijn, is net als de schoonheid van het bestaan ervan te ontkennen.
We kunnen een prachtig cadeau ontvangen van het universum als we het willen zien, ons innerlijke Licht schijnt heel fel en staat ons toe het te zien en hierdoor onszelf te zien als de Licht-vervulde wezens die we echt zijn.We worden geroepen door dit innerlijke Licht om het universum binnenin onszelf te zien, de stem van ons binnenste te horen boven de herrie van onze omgeving uit.
Het is tijd geworden om weg te stappen van alle afleidingen van de fysieke wereld en om naar binnen te kijken om meer te zien dan ooit tevoren.
Zolang er lucht in onze longen zit, schijnt het Licht altijd binnen in ons. Het is daar, om voor ons te zorgen en ons te begeleiden.
Deze helderheid en visie van ons Licht is een gave die we allemaal hebben waardoor we de mogelijkheid hebben om onze eigen heiligheid te zien.
Het Licht wacht geduldig binnen in ons om gezien te worden door ons en uiteindelijk naar buiten te kunnen stralen.

Jan Louwris
Kabbala